Nytt år på elmarknaden

Jag vill önska er alla en god fortsättning på det nya elåret. Ett år då jag tror att solenergin växer ännu mer i Sverige och investeringskostnaderna kommer att minska.
Kanske blir även du en elproducent i år?  

Vi har en gratis solcellskalkylator på vår hemsida där du ritar upp din takyta på en satellitbild och fyller i lite fakta om ditt hus. Därefter får du en kalkyl och ett förslag på investering.

Vårt smarta elavtal, Elmixen matchar egen produktion på ett suveränt sätt. Du kan köpa el timme för timme vilket är smart tillsammans med egen solenergiproduktion. Solen ger mest under dagtid då elpriset är högst. Om du då täcker upp din egen förbrukning med sol och säljer vidare överskottet gör du en bra affär. På natten när du inte producerar är elpriserna lägre. Med timdebitering kan du alltså sälja dyrt och köpa billigt.

Och med ett Energikonto samlar du alla dina elaffärer under en hatt. Gå in och gör din egen solkalkyl eller ring oss för mer information.  
Nils-Gunnar From / VD Storuman Energi AB

---

https://www.storumanenergi.se/sol

Gå in och gör en gratis kalkyl, se vad solen kan göra för dig. Även om du inte står i begrepp att investera i solceller just nu.
Det är både intressant och kul.

Läs mer här ››