Visst vill du köpa el för 25 öre
i stället för 40 öre?*

Sedan elmarknaden avreglerades 1999 har vårt fokus varit att erbjuda svenska folket el till rätt pris. Det finns två enkla sätt att sänka elkostnaderna. Minska din förbrukning och köp elen timme för timme då variationerna över dygnet är stora.

Vi utvecklar hela tiden vår faktura så den hjälper dig att sänka ditt elpris. Tidigare har du enkelt kunnat jämföra årets pris och förbrukning med samma period förra året. Nu kan du också jämföra ditt elpris med den bästa Elmixen i ditt elområde. Du får en fingervisning om vart du kan nå med ett smart elavtal – Elmixen.  
Nils-Gunnar From, VD Storuman Energi AB

---

Köp el timme för timme

Genom att använda elen när priset är lågt, tex. under kvällar och nätter så väljer du själv vilket inköpspris du får på din el. Idag (14 augusti) varierar elpriset mellan 25 och 40 öre/kWh.

Det är enkelt
Begär timmätning på vår hemsida. Du kan också göra det via Mina Sidor eller ring 0951-103 35 så hjälper vi dig.

Miljövinst
Förutom att du får ett bra inköpspris på din el så bidrar du till en bättre miljö. När prislappen på el är hög är den ofta producerad med fossila bränslen.

---

Energibarometern hjälper dig.

Om du använder vårt avtal Elmixen kan du på vår nya faktura lätt jämföra ditt inköpspris med den bästa Elmixen i ditt område.

Dessutom visar Energibarometern på ett enkelt sätt om din förbrukning har ökat eller minskat jämfört med samma period föregående år.

Ta en titt på vår nya faktura ››

* Priserna varierar mellan timmarna på dygnet, detta avser den 14 augusti 2017