Vintern blev lång…

Snösmältningen i norra delen av Norden har bromsats upp av kallare väderlek. Terminspriserna som styr de framtida fasta elpriserna har då stigit något.
Trots detta ligger min rekommendation från förra månaden fast. Det är fortfarande gynnsamt att säkra priset inför nästa vinter, upp till 10 öre billigare per kWh än i höstas.

Vi vet inte om sommaren blir torr eller nederbördsrik, så hur priserna ligger när vi närmar oss hösten är ännu osäkert. Det kan vara läge att säkra upp den fasta delen i Elmixen redan nu.
Gå in på mina sidor och förläng din Elmix eller lägg till extra FastEffekt på din nuvarande Elmix.

Nils-Gunnar From, VD Storuman Energi AB

---

Varför har vi olika Elmixar

Elmixen ger dig möjlighet att nyttja prisvariationerna i det rörliga elpriset.
Du har ett rörligt pris under större delen av året. MEN under vintern när de
rörliga priserna riskerar att bli höga så har du säkrat en del (eller hela) din förbrukning till ett fast pris. Vi kallar det FastEffekt.

Du väljer själv din säkerhetsnivå
De flesta väljer en av våra färdiga
Elmixar, där Dagens Elmix är vår
rekommendation. Vi har dessutom en Trygg Elmix för dig som vill ha lite ytterligare säkerhet. Och en Offensiv Elmix för dig som vill vara aktiv och säkra när fasta priser är låga.
Du kan teckna dig för en Elmix och vara vintersäker upp till tre år framåt.

Fyll på när priserna är låga
Du kan när som helst öka din säkerhet om du tror att vinterpriserna kommer att bli dyra. Det är enkelt att säkra upp med mer FastEffekt.

---

Vi växer tack vare Elmixen och timmätning...
Möjligheten att köpa miljövänlig el timme för timme lyfter Storuman Energi eftersom allt fler elkonsumenter upptäcker att det är enkelt att sänka elräkningen.
Vi fortsätter att växa när allt fler upptäcker hur bra och enkelt det är att köpa el timme för timme. Man vill köpa el när det är billigt. Och det är rea varje dag! Under förra året kunde vi hälsa hela
4 000 nya kunder välkomna till oss.

Elpriset varierar under dygnet och priserna är oftast lägre under helgerna. Därför kan man spara mycket pengar om man styr det mesta av sin elförbrukning till sena kvällar, nätter och till helgdagarna.
Vi har i många år kämpat för att vanliga elkonsumenter ska ha rätt till timmätning. Och vårt smarta elavtal Elmixen stödjer timmätning fullt ut.
Läs mer på www.storumanenergi.se ››