Med kyla kommer pristoppar

I november sa jag lite skämtsamt att jag ville ha regn och en mild
vinter. Även om jag personligen inte har något emot vare sig kyla eller snö. Vintern inleddes med en mild och relativt nederbördsrik period. Något som gjorde att elpriserna hölls nere. Och det känns ju bra - kanske blev jag bönhörd.

I dag har jag minus 30 utanför köksfönstret. Detta gör att prisskillnaden mellan det högsta och lägsta priset under dygnet är stor, 28 öre i natt och 70 öre kl 17. Detta är något som de med timtaxa kan utnyttja för att spara pengar.

Men vintern har bara börjat och vi håller tummarna för att väderleken är på vår sida så att elpriserna fortsätter att ligga på en rimlig nivå. Som vi ser i dag så finns det alltid en risk för pristoppar när det blir kallt. Men dessa kan dämpas med Elmixen och utnyttjas med timtaxa…

God fortsättning på det nya året!
Nils-Gunnar From, VD Storuman Energi AB

---

Jämför din förbrukning
månad för månad

På andra sidan av din faktura kan du nu se din förbrukningshistorik ett år tillbaka.
Ett enkelt sätt att jämföra årets förbrukning med förra årets, månad för månad. Grå staplar visar förbrukningen för samma månad ett år tillbaka. En bra hjälp om man vill spara pengar. Den billigaste elen är den som man inte använder.

Beställ timtaxa på vår hemsida

Beställ timtaxa på vår hemsida eller ring oss på 0951-103 35.  
Vårt smarta elavtal Elmixen har naturligtvis stöd för timtaxa. Du får därför många andra fördelar på köpet när du väljer timtaxa.
Läs mer och beställ ››