Timtaxa är framtiden

Nu är vintern här på riktigt och prisskillnaderna mellan dag och natt är stora. Den 28 november kostade en kilowattimme 27,9 öre på natten och 63,8 öre på eftermiddagen.

Då säger det sig själv att man kan spara mycket pengar genom att använda elen när den är billig. Till exempel tvätta, diska och köra värmepumpar under lågpristid. MEN detta kräver att du har timtaxa.

Är du beredd att förändra dina elvanor så tycker jag att du ska överväga att gå över till timtaxa. Du har allt att vinna.
 
Ring vår kundtjänst på 0951-103 35 eller anmäl dig via vår hemsida.

På topp igen
Jag har just fått veta att vi även i år ligger i topp i Energibarometern. Denna gång i kategorin "kundservice". Roligt tycker jag och hedrande för vår kundtjänst.
 
Nils-Gunnar From, VD Storuman Energi AB

---

Kolla upp vad elen kostar under dygnet
Gå in på vår hemsida och se skillnaden mellan dygnets timmar. Fundera på när du använder din el och hur du kan förändra dina vanor så att en större del hamnar på billiga timmar. Se prisskillnaderna ››


Beställ timtaxa på vår hemsida
Beställ timtaxa på vår hemsida eller ring oss på 0951-103 35. Vårt smarta elavtal Elmixen har naturligtvis stöd för timtaxa. Du får därför många andra fördelar på köpet när du väljer timtaxa.
Beställ timtaxa ››

---