Jag vill ha regn…

…och en varm vinter, för din skull. Skämt åsido, jag gillar snö och vinter, men den torra hösten har medfört att det är för lite vatten i vattenmagasinen. Elpriserna har redan stigit och blir det riktigt kallt i vinter finns det risk för riktigt höga elpriser.

Minska risken, välj en Elmix
Prognoserna för elpriset under januari 2017 ligger nu på 130% jämfört med januari 2016. Nöj dig inte med att hålla tummarna, du kan fortfarande minska risken och slippa vinterns pristoppar. Teckna en Elmix där en del av förbrukningen under december, januari och februari är säkrad till ett fast pris.   

Har du redan en Elmix kan det vara läge att säkra upp lite mer av din förbrukning. Ring kundtjänst på 0951-103 35 eller säkra upp på Mina sidor.
 
Nils-Gunnar From, VD Storuman Energi AB

---

Ta kommando över elnotan

Med Elmixen bestämmer du själv hur stor del av din förbrukning du vill säkra upp inför vintern. Du kan välja en av våra färdiga Elmixar eller mixa helt själv. Ta kontakt med vår kundtjänst om du är osäker, 0951-013 35. Mer om Elmixen ››

Sköt dina elaffärer på Mina sidor
På Mina Sidor kan du till exempel säkra upp mer av din vinterförbrukning om du har en Elmix.Du kan också enkelt teckna nya elavtal och förlänga dina befintliga.
Till Mina sidor ››

Följ elmarknaden med Marknadsrapporten
Varje vecka ger vi ut en lättbegriplig marknadsrapport där läget och trenderna på elmarknaden beskrivs. Oumbärlig för dig som vill ha koll på elmarknaden och vill ta kommando över dina elkostnader. Prenumerera på Marknadsrapporten ››

---
Se hur spotpriset förändras timme för timme.

Priserna varierar över dygnet?

Att elen blir dyrare på vintern och att elpriserna sjunker på sommaren det vet de flesta. Men många konsumenter är troligen inte medvetna om vilka stora skillnader det kan vara under ett och samma dygn. Med timmätning och smart elanvändning kan du spara mycket pengar.
Läs mer på www.storumanenergi.se ››