Jobba hos oss – Bästa arbetsplatsen

Just nu har vi en ledig tjänst. Vill du arbeta på den bästa arbetsplatsen? Vi har alternativ som är virtuella och är måna om att du hör av dig till oss. För oss är det viktigt med ärlighet och hög handlingskraft. Vi tror på dig.


Vi växer stadigt och behöver en EKONOM
som hjälper oss att hålla full fart framåt.

Vill du tillbringa din fritid utomhus, i skogen, i skidspåret eller vid ett fiskevatten, då har vi jobbet för dig. Skidorterna Tärnaby och Hemavan ligger bara en dryg timme bort.

Vi behöver förstärka vår ekonomiavdelning med en ekonom som arbetar nära vår ekonomichef och vår företagsledning. Elmarknaden utvecklas i rasande fart så dina arbetsuppgifter blir både intressanta och utvecklande. Vi tror att du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och gillar utmaningar, utveckling och struktur. Och vinter med snö förstås. Du kommer att sköta vår löpande bokföring, medverka i boksluten och ansvara för vår inkassohantering, med utrymme för ytterligare arbetsområden när du blir varm i kläderna.

MER INFORMATION OM TJÄNSTEN FÅR DU AV
vår ekonomichef Måns Borgström. Tel: 0951-266 56.
Eller av vår VD, Nils-Gunnar From. Tel: 0951-266 50, 070-554 66 58.
DIN ANSÖKAN vill vi ha snarast eller senast 31 mars via mail till:
susanne@storumanenergi.se eller via brev till: Storuman Energi, 923 24 Storuman.

Hela annonsen som PDF ››


Vi växer stadigt och behöver en försäljningsinriktad
medarbetare till vår KUNDTJÄNST

Vi söker en driven person som erbjuder Sveriges smartaste elavtal, Elmixen och andra smarta energitjänster till både nya och befintliga kunder.

Du är lika bekväm med att ringa ut som att ta emot inkommande telefonsamtal. Vi erbjuder en både intressant och utvecklande arbetsplats med ca 20 arbetskamrater här i Storuman. Vill du tillbringa din fritid utomhus, i skogen, i skidspåret eller vid ett fiskevatten, då har vi jobbet för dig. Skidorterna Hemavan Tärnaby ligger 15 respektive 12 mil bort.

MER INFORMATION OM TJÄNSTEN
– får du av vår kundtjänstansvarige Anita Hellqvist. Tel: 0951-266 68.
Eller av vår VD, Nils-Gunnar From. Tel: 0951-266 50, 070-554 66 58.
DIN ANSÖKAN
vill vi ha snarast, eller senast 31 mars via mail till susanne@storumanenergi.se
eller via brev till Storuman Energi, 923 24 Storuman

Hela annonsen som PDF ››