Fyll i ditt postnummer och klicka enter:

 • öre/kWh

  Dagens Elmix

  Elområde SE2 - Inklusive moms.
  Storuman Energi jobbar för hela Sverige och levererar el på ett för dig som kund förmånligt sätt. Därför finns Dagens Elmix, en Elmix balanserad utifrån dagens läge på elmarknaden. Du kan när som helst lägga till ytterligare säkerhet med FastEffekt till ett garanterat pris, när du vill under hela avtalsperioden. Elmixen – Sveriges smartaste elavtal!

 • öre/kWh

  Trygg Elmix

  Elområde SE2 - Inklusive moms.
  Trygg Elmix är vår rekommendation för dig som vill ha lite extra trygghet under vintern och samtidigt dra nytta av låga sommarpriser. Du kan när som helst lägga till ytterligare säkerhet med FastEffekt till ett garanterat pris, när du vill under hela avtalsperioden. Elmixen – Sveriges smartaste elavtal!

 • öre/kWh

  Offensiv Elmix

  Elområde SE2 - Inklusive moms.
  Offensiv Elmix är en Elmix utan förvald FastEffekt och är är vår rekommendation för dig som själv vill lägga till FastEffekt inför vintern. Smart att göra under sommarhalvåret, när du kan låsa vinterns priser på en låg nivå. Elmixen – Sveriges smartaste elavtal!

Mer om Elmixen

Elmixen erbjuder det bästa ur två världar. Rörligt pris när det är förmånligast och säkrat pris, så kallad Fasteffekt, när det finns risk för höga priser. På så vis är du säkrad från pristoppar, men har fortfarande möjligheten att ta del av billiga spotpriser under sommarmånaderna Du kan när som helst lägga till ytterligare säkerhet med FastEffekt till ett garanterat pris, när du vill under hela avtalsperioden.  Vi hjälper dig även att hitta den bästa säkerhetsnivån utifrån hur elmarknaden ser ut idag. Inga fasta avgifter, inget krångel, bara en smart produkt till rätt pris.

Välj någon av våra tre standardprodukter: Dagens Elmix, Trygg Elmix eller Offensiv Elmix. Alla med olika nivåer av trygghet i form av Fasteffekt. Du kan självklart när som helst säkra ytterligare Fasteffekt under hela avtalsperioden oavsett vilket avtal du väljer.

Dagens Elmix 

Elmix balanserad utifrån dagens läge på elmarknaden, våran rekommendation och avtalet som flest kunder väljer.

Trygg Elmix  

Trygg Elmix är vår rekommendation för dig som vill ha lite extra trygghet under vintern och samtidigt dra nytta av låga sommarpriser.

Offensiv Elmix 

Offensiv Elmix är en Elmix utan förvald FastEffekt och är är vår rekommendation för dig som själv vill lägga till FastEffekt när det passar dig. Smart att göra under sommarhalvåret, när du kan låsa vinterns priser på en låg nivå.

dagens läge på elmarknaden, våran rekommendation och avtalet som flest kunder väljer.

GrafgrafKöp el timme för timme

Elpriset varierar även under dygnet. Använd mest el under timmar med lågt pris och spara pengar samt skona vår miljö. Du köper då el på samma sätt som de stora företagen och får då möjlighet att själv påverka ditt inköpspris på el.

Läs mer om att köpa el timme för timme ››

Sifomedalj2017


Nöjda kunder tack vare Elmixen
Sedan 2013 har vi varit i toppen på SIFOS Energibarometer. Detta kan vi tacka Sveriges smartaste elavtal Elmixen och vår kundtjänst för. 2017 var vi i toppen på kategorin “Bästa kundnöjdhet alla kategorier. Utöver det har vi inga fasta kostnader.

Energikonto – håll koll på din elekonomi ››

Våra Miljövänliga tillval ››

Rekommendation av avtal ››


Ska du flytta till en ny bostad?

Ja Nej

Jag vill ha ett elavtal

Adressuppgifter

Anläggnings-ID

Jag vill också ha:

Kampanjkod

Meddelande

öre/kWh