Fyll i ditt postnummer och klicka enter:

 • öre/kWh

  Dagens Elmix

  Elområde SE2 - Inklusive moms.
  Dagens Elmix är vår rekommendation på mix mellan rörligt och ett förutbestämt pris kallad fast-effekt. En Elmix som passar de flesta. Och du kan när som helst lägga till ytterligare säkerhet med FastEffekt till ett garanterat pris, i vilken månad du vill. Elmixen – Sveriges smartaste elavtal!

 • öre/kWh

  Trygg Elmix

  Elområde SE2 - Inklusive moms.
  Trygg Elmix är vår rekommendation för dig som vill ha lite extra trygghet under vintern och samtidigt dra nytta av låga sommarpriser. Och du kan när som helst lägga till ytterligare säkerhet med FastEffekt till ett garanterat pris, i vilken månad du vill. Elmixen – Sveriges smartaste elavtal!

 • öre/kWh

  Offensiv Elmix

  Elområde SE2 - Inklusive moms.
  Offensiv Elmix är en Elmix utan förvald FastEffekt och är är vår rekommendation för dig som själv vill lägga till FastEffekt inför vintern. Smart att göra under sommarhalvåret, när du kan låsa vinterns priser på en låg nivå. Elmixen – Sveriges smartaste elavtal!

Mer om Elmixen

Elmixen är Sveriges smartaste elavtal. Rörligt pris under de delar av året då det rörliga elpriset är lågt och säkrat pris när elen kan bli dyr. Du kan själv bestämma din säkerhetsnivå! Mixa själv eller välj en färdig Elmix. Växla mellan våra färdiga alternativ ovanför. Nu kan du köpa el precis som en stor förbrukare.

GrafgrafKöp el timme för timme
Elpriset varierar även under dygnet. Använd mest el under timmar med lågt pris och spara pengar. Om du till exempel diskar, tvättar och kör värmepumpen på kvällar, nätter och helger så sparar du pengar.
Välj plustjänsten Köpa el timme för timme när du tecknar din Elmix. Du köper då el på samma sätt som de stora företagen och får då möjlighet att själv påverka ditt inköpspris på el.
Läs mer om att köpa el timme för timme ››Sifomedalj2017


Nöjda kunder tack vare Elmixen
Sedan 2013 har vi varit i toppen på SIFOS Energibarometer. Detta kan vi tacka Sveriges smartaste elavtal Elmixen och vår kundtjänst för. 2017 var vi i toppen på kategorin “Bästa kundnöjdhet alla kategorier. Utöver det har vi ingen årsavgift, vilket är bra då du sparar pengar på det.

Energikonto – håll koll på din elekonomi ››

Våra Miljövänliga tillval ››

Rekommendation av avtal ››


Ska du flytta till en ny bostad?

Ja Nej

Jag vill ha ett elavtal

Adressuppgifter

Anläggnings-ID

Jag vill också ha:

Kampanjkod

Meddelande

öre/kWh