Ekonom

Vi växer stadigt och behöver en EKONOM som hjälper oss att hålla full fart framåt.

Vill du tillbringa din fritid utomhus, i skogen, i skidspåret eller vid ett fiskevatten, då har vi jobbet för dig. Skidorterna Tärnaby och Hemavan ligger bara en dryg timme bort.

Vi behöver förstärka vår ekonomiavdelning med en ekonom. Elmarknaden utvecklas i en rasande fart så dina arbetsuppgifter blir både intressanta och utvecklande

Vi tror att du har en relevant utbildning och gillar utmaningar. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Du kommer att sköta vår löpande bokföring, medverka i boksluten och ansvara för inkassohantering, med utrymme för ytterligare arbetsområden när du blir varm i kläderna.

MER INFORMATION OM TJÄNSTEN FÅR DU AV
vår VD Måns Borgström. Tel: 0951-266 56.

DIN ANSÖKAN vill vi ha snarast via mail till mans.borgstrom@storumanenergi.se
Rekryteringen sker löpande.

SE ANNONSEN SOM PDF ››


STORUMAN ENERGI är uppstickaren på elmarknaden som står på elkundens sida – vi kämpar för rätt elpris!

Vi har Sveriges smartaste elavtal – Elmixen där du själv väljer när priset ska vara rörligt eller fast och har möjlighet att köpa el timme för timme. Inget annat elavtal ger dig samma möjlighet att påverka ditt elpris.

Sverige gillar oss
Flera år i rad har vi legat i toppen på SIFOs Energibarometern. Vi har fått utmärkelser som, Bästa anseende, Störst kundnöjdhet och Bästa kundservice.

Storuman gillar oss
En attitydundersökning bland privatpersoner och förtroendevalda i Storumans kommun visar att de flesta har insett vad vi betyder för samhället. Både som arbetsgivare och som ett ansikte utåt.

90 % av våra kunder i Storuman skulle rekommendera oss som elleverantör.