Vision och mission

El till folkhemmet!

Vårt grannland Norge hade efter sin avreglering ett elpris som vi bara kunde drömma om. Då föddes tanken om att ge svenska folket el med låga marginaler på ett ärligt och informativt sätt. Sagt och gjort presenterade vi vår el i april 1999 och efterfrågan var mer än vi kunde drömma om.

Idag är vi spridda över hela landet och ger svenska folket möjlighet att välja hur dom vill ha sin mix av el. Du kan få andelar i vindkraft, du kan ha miljömärkt el, du kan välja hur mycket du vill låsa upp prismässigt och allt detta med låga marginaler.

Hur kan detta vara möjligt? Vi och svenska folket har samma mål. Vi har ingen produktion som ska ha maximalt betalt. Vi har inget nät som lever på monopol. Vi har bara dig. Lyckas vi så lyckas du!

Än finns det mycket att göra. Timtaxa är det enda sättet att ge både oss och dig möjligheten att säga nej tack till dyr och smutsig el. Politikerna behöver höra att vi vill ha det och det tänker vi tala om. I ett demokratiskt land med marknadsekonomi är det självklart att producent och konsument är lika starka. Hos oss ska ni kunna köpa el som ger er den styrkan.

Power to the people.