Plus-Service


Storuman Energis tjänster är i grunden digitala, med ett Mina sidor-konto som nav. Med Plus-service sköter vi ditt Mina sidor-konto åt dig och du får bekräftelser på det vi gör via post. Allt som rör ditt elavtal, omtecknande, tilläggstjänster, tilläggsköp, nyhetsbrev m.m. kommer till din brevlåda. Allt vi gör åt dig, bekräftar vi med brev så att du kan följa vad vi gjort.

Så här fungerar Plus-service

När du valt Plus-Service slipper du tänka på ditt elavtal. Vår kundtjänst sköter ditt Mina sidor-konto åt dig. Till exempel att göra tilläggsköp av Fast Effekt om det är fördelaktigt inför vintern och teckna om ditt avtal när det är dags. Du får en bekräftelse via brev på allt som kundtjänst gör åt dig. Dessutom får du dina och dina nyhetsbrev via brev.
Har du frågor eller något som du vill ska ordnas kring ditt elavtal, så ringer du bara vår kundtjänst på 0951-103 35 så sköter vi det åt dig.
Du behöver inte skriva på några nya avtalsvillkor för Plus-Service. De finns med i avtalsvillkoren som du godkände när du tecknade ditt elavtal. Vill du själv börja att sköta ditt Mina Sidor-konto, via dator eller telefon så är det bara att kontakta vår kundtjänst.
Punkt 11 i våra Särskilda Avtalsvillkor Konsument behandlar våra Plustjänster.
“11. Plustjänster
På Hemsidan tillhandahåller Elhandelsföretaget tilläggstjänster, s k plustjänster, som Konsumenten kan ansluta sig till mot en avgift. Sådant avtal om plustjänst löper tills vidare och upphör omedelbart vid parts uppsägning.”