Plus-Service

Storuman Energis tjänster är i grunden digitala, med ett Mina sidor-konto som nav. Detta är inte bara smidigt utan minskar även vår klimatpåverkan i form av minskade pappersutskick. Med Plus-service Ser vi till att allt som rör ditt elavtal, omtecknande, tilläggstjänster, tilläggsköp, nyhetsbrev m.m. kommer till din brevlåda. Vi ger dig även personliga förslag på gynnsamma perioder att säkra fasteffekt.

Så här fungerar Plus-service

När du valt Plus-Service slipper du tänka på ditt elavtal. Vi guidar dig till de bästa perioderna att till exempel göra tilläggsköp av Fast Effekt inför vintern och när det är läge att teckna om ditt avtal. Du får en bekräftelse via brev på allt som kundtjänst gör åt dig. Dessutom får du dina nyhetsbrev via brev, bekräftelser och andra utskick via post.

Plusservice kan sägas upp när som helst, avslutas omedelbart och saknar bindningstid. Månadskostnaden för tjänsten är 19 kronor inkl. moms.

Punkt 11 i våra Särskilda Avtalsvillkor Konsument behandlar våra Plustjänster.
“11. Plustjänster
På Hemsidan tillhandahåller Elhandelsföretaget tilläggstjänster, s k plustjänster, som Konsumenten kan ansluta sig till mot en avgift. Sådant avtal om plustjänst löper tills vidare och upphör omedelbart vid parts uppsägning.”