Nöjdast kunder enligt SIFO

Sedan vi grundades 1999 har vår organisation följt mottot ”Att stå på konsumenternas sida för en sundare elmarknad”. Vi har förändrat elmarknaden på många olika sätt. Bland annat genom att vara en av initiativtagarna till att få igenom timmätning på riksdagsnivå, ta avstånd från att vara nätägare och ta bort alla fasta årsavgifter. Som kund är det väl inte mer än rättvist att bara betala för den elen du förbrukar. Vi har även utvecklat ett nytt avtal som heter Elmixen, du som kund kan själva välja din egen mix av göra tilläggsköp av avtalet under hela avtalsperioden.
Läs mer om Elmixen ››
Läs mer om tilläggsköp ››

ENERGIBAROMETERN 2017

Sifomedalj2017
År 2017 toppar Storuman Energi Kantar Sifos nya Energibarometer med bäst kundnöjdhet i alla kategorier. 100 % av de tillfrågade i den senaste undersökningen.

ENERGIBAROMETERN 2016

Sifomedalj_2016Storuman Energi intar topp-positioner inom de flesta områden när Kantar Sifos nya Energibarometer för fjärde kvartalet 2016 presenteras. Bland annat har företaget störst antal nöjda kunder (86 %).
Läs mer!

ENERGIBAROMETERN 2015

Sifomedalj2013Storuman Energi ökar mest och toppar tabellen för andelen kunder som tycker bra eller utomordentligt bra om sin elleverantör, enligt TNS Sifos senaste Energibarometer.
Läs mer!

ENERGIBAROMETERN 2014

Sifomedalj2013Storuman Energi ökar mest av samtliga elbolag och toppar i anseende bland kunderna i TNS Sifos senaste Energibarometer. Storuman Energi ökar med 15 enheter till 81 i anseende-index, vilket kan jämföras med energisektorn totalt i Sverige som har ett anseende-index på 49.
Läs mer!


ENERGIBAROMETERN 2013

Elkund_litenI slutet på 2013 så bekräftade SIFO:s ENERGIBAROMETER att vi har Sveriges nöjdaste kunder med elpriset utav alla … bolag i Sverige.
Läs mer!