Mikroproducent

Få 3,5 % ränta på all ström som du säljer

Storuman Energi har inte bara Sveriges smartaste elavtal, Elmixen. Vi har också Sveriges smartaste betallösning för mikroproducenter!

Hos Storuman Energi får alla som har solceller eller annan mikroproduktion ett kostnadsfritt Energikonto, till ett värde av 19 kr/mån, där både dina konsumtions- och produktionsfakturor samlas. Men det bästa av allt är att du får 3,5 % ränta på dina pengar, bättre än vad alla banker erbjuder.

Mikroproducenter med solceller producerar majoriteten av sin ström under sommaren. Under sommaren är även generellt sätt elfakturorna betydligt lägre än under vintern, så pengarna från strömmen du producerar på sommaren samlas på Energikontot och förräntas. Sedan kan denna sommarbuffert som du samlat på dig användas för att betala dina vinterfakturor. Självklart så kan du när som helst få dina pengar utbetalda till ditt bankkonto.

Vi köper även elcertifikat och ursprungsgarantier från våra kunder.

Energikontot har fler fördelar än bara en förmånlig ränta.

Du har bland annat möjlighet att flytta fram betalningar, fördela dina elkostnader jämnt över året och samla flera anläggningar på ett och samma ställe. Maximalt tillgodobelopp på Energikontot är 30 000 kronor

Läs mer om energikontot här ››

Om du har frågor eller vill bli kund vänligen kontakta kundtjänst på 0951-10335