Gratis flytträtt

40554266 - magnifying glass on wood background
Oavsett om du är ny kund eller befintlig kund är det inga problem att teckna ett elavtal med oss på din nya bostad. Det är väldigt viktigt att göra ett aktivt val av elavtal när du flyttar, annars hamnar du på tillsvidarepris hos en anvisad elleverantör. Med ett tillsvidarepris är det inte omöjligt att du kan få betala 5000 kronor extra per år som villakund.

Om du är kund hos oss:
Är du en befintlig kund så erbjuder vi gratis flytträtt, värde 100 kronor. Då kan du ta med dig ditt avtal till din nya adress eller teckna ett nytt avtal. För att kunna hjälpa dig med detta måste du kontakta din nätägare och teckna ett nätavtal på din nya adress till ett utvalt datum. Du måste också fråga din nätägare vad du har för ANL:ID (18-siffrigt nummer som börjar på 735 999 …). Du kan antingen maila, ringa till vår kundtjänst: 0951-103 35 eller logga in på Mina Sidor för att ta med ditt avtal till din nya adress.

Om du ska bli kund hos oss:
Har du inte varit kund hos oss och vill teckna avtal på din ny anläggnings adress, kan du enkelt göra detta i vår tecknaflöde. På samma sätt som en befintlig kund måste du kontakta din nätägare för att teckna ett nätavtal till ett utvalt datum och fråga efter ANL:ID (18 siffrigt nummer som börjar på 735 999 …). När du gjort detta anger du alla uppgifter med ditt exakta startdatum och skriver inflytt i meddelanderutan. Du kan också ringa oss på kundtjänst: 0951-103 35 eller maila.

Flytta till oss

  • Meddelande