Fakturahjälpen

För dig som är plusservice kund får du alltid fakturan hemskickad till dig via brev, medan för dig som är digital hos oss får du fakturan direkt på mina sidor eller via mejl. Notera att du även kan välja att få e-faktura. För dig som har Energikonto så dras fakturan automatiskt ifrån ditt Energikonto. Ifall det saknas pengar på ditt Energikonto och vi inte har möjligheten att dra därifrån, så skickar vi ut ett Energikonto-utdrag.

SidaEtt_ny_2 Sid2

Fakturan består av två viktiga sidor, den den ena sidan visar en snabb överblick av din elförbrukning. Du kan välja att få fakturan månadsvis eller kvartalsvis. På sidan två finns det detaljerad information så att du kan jämföra och bli en medveten elkonsument. Den aktuella månaden är inramad. I graferna ser du din förbrukning. De gråa staplarna visar förra årets förbrukning. Det Fasta Effekten i Elmixen är markerat med blått och det rörliga priset med orange. Om du inte har använt all din uppbokade Fast Effekt köper vi tillbaka den för det aktuella marknadspriset, vilket markeras med röd färg.

Betala Debitering

Energibarometern

På din faktura får du alltid med energibarometern som är en prognos som visar din potential i ditt elområde. Du ser hur mycket du kan sänka din elkostnad med hjälp av att köpa elen timme för timme. Jämför din förbrukning med samma period förgående år och trimma ditt elavtal, ring in till oss så förklarar vi mer.

Barometern
Vi hoppas att vår faktura kan inspirera dig till att använda elen när den är lönsammast för dig och inte bara spara pengar utan även göra miljön och samhället en tjänst. När du effektivt köper el timme för timme minskas produktionsbelastningen för oss i Sverige och du som konsument kan känna dig nöjd över att ha bidragit till en bättre miljö i samhället.

Begär att köpa elen timme för timme här ››