Energikonto-utdrag

För dig med Energikonto blir fakturan betald på ett enkelt och ett smidigt sätt. Vi skickar ut ett kontoutdrag direkt om du har ett negativt saldo. Om saldot förblir positivt skickar vi inte ut något kontoutdrag, men du finner allt under mina sidor. På mina sidor kan du meddela oss ifall du vill ta ut eller fylla på med mer saldo. När du har ett Energikonto, så har du samma OCR-nummer och betalar till samma plusgiro allt för att din hantering ska bli så enkel som möjligt. Du kan välja att betala in manuellt eller be oss uppskatta din genomsnittliga månadskostnad som betalas med autogiro. I det senare alternativet rekommenderar vi att du sätter in 1500 kr vid avtalsstart då kontot riskerar att hamna på ett negativt saldo. Om du betalar mer än din genomsnittliga kostnad med hjälp av autogiro så vet du att dina sparade pengar tryggt kan tas ut närsomhelst och hur ofta du vill. Pengarna skickas till samma kontonummer vi dragit autogirot ifrån.

Kontoutdraget kan antingen ha ett positivt eller negativt saldo, det negativa innebär det att du bör betala in den kostnaden för att undvika  kostnadsräntan.

   

Ursprungsmärkningen är det som finns högst upp på bilden nedan. Där ser du hur mycket CO2 utsläppet är per förbrukad kWh.

Beräkna min CO2 förbrukning ››