Glad Påsk önskar vi på Storuman Energi

---

Hushållens elkonsumtion ökar

Den rådande pandemin resulterar i nya förbrukningsmönster för våra privatkunder. Många konsumerar mer ström än normalt, framförallt på dagtid. Troligtvis en effekt av att man arbetar hemifrån, eller helt enkelt håller sig hemma i större utsträckning. Elpriserna är fortfarande historiskt låga och min rekommendation att förlänga sitt avtal snarast kvarstår.  

Vi på kontoret här i Storuman håller på att förbereda oss för att kunna arbeta hemifrån och är beredda att övergå till hemarbete inom en snar framtid. Detta innebär att eventuell telefonkontakt med oss kan innehålla bakgrundsljud som barn, hundar och liknande ljud som förekommer i hemmet. Jag hoppas att ni kan ha överseende med detta.

Ta hand om er!
Måns Borgström, VD Storuman Energi AB

---

Flytta fram eller delbetala elräkningen

Energikontot är en smart betalningslösning för att samla dina elräkningar och fördela dina elkostnader jämnt över hela året.

Du har även möjlighet att delbetala din elräkning eller kontakta kundtjänst för en betalningsfri månad. Under sommarmånaderna brukar elräkningarna vara lägre för de flesta. Då är det bra att att fylla upp Energikontot och bygga upp en buffert inför hösten och vintern. Och du får 3,5 % ränta på överskjutande kapital.
Har du ännu inte skaffat ett Energikonto så kanske det är dags nu.
Kontakta vår kundtjänst på tel 0951-103 35.

---

Elpriserna är rekordlåga – läge att säkra upp din Elmix

Så här låga har inte spotpriserna varit på 20 år. Terminspriserna som styr de framtida fasta priserna är också låga. Nu är det läge att göra en bra elaffär. Så teckna en treårig Elmix nu. Om du redan har en Elmix så kan du göra en bra elaffär på två sätt.

Lägg till ytterligare FastEffekt i den Elmix du redan har.

Förläng din Elmix. Du kan lägga till FastEffekt tre år fram i tiden. Det är inte troligt att terminspriserna kommer ner på den här nivån igen.

Vill du ha hjälp. Ring vår kundtjänst 0951-103 35.

Eftersom myndigheterna avråder från påskbesök i fjällen i år så skickar vi med en bild från förra året. Fotograferad från Hemavan Tärnaby in mot Nordnorges högsta toppar, Oxtindene.
Än en gång Glad Påsk.