Elmixen
– ett elavtal utöver det vanliga

Det visar bland annat SIFOs Energibarometer, där vi fått
omdömet HÖGST KUNDNÖJDHET och BÄST ANSEENDE tre gånger i rad. Vi tror det beror mycket på Elmixen som i grunden är ett rörligt elavtal med möjlighet att säkra priset under de delar av vintern då elpriset riskerar att bli högt.
Ta en titt på Elmixen ››

Jämför din förbrukning!

Vi lanserar inom kort vår nya faktura där du ser fjolårets förbrukning bredvid årets, i den grafiska presentationen av din förbrukning.
Lätt att jämföra!

Dags för timmätning?

Vår nya tjänst MixMax Analys ger dig svar på frågan – är timmätning något för mig? Genom att använda el under de timmar på dygnet då elen är billig kan du spara mycket pengar. Vi gör en analys av dina förbrukningsvanor och ser om timmätning är något för dig.
Läs mer och beställ på www.storumanenergi.se ››

Nyheter från 1 januari 2016

Höjd kvotplikt för Elcertifikat
Elcertifikat finns till för att gynna elproduktion med förnyelsebara energikällor. Kvotplikten bestämmer hur stor del av elleverantörernas försäljning som ska täckas av Elcertifikat. Regeringen höjer nu andelen från 14,4 % till 23,1%. Detta kommer troligen att påverka priset på elcertifikat och i slutändan elpriset.
Se Riksdagens beslut ››
Sänkt Energiskatt
Energiskatten sänks med 0,2 öre/kWh från 29,4 öre/kWh till 29,2 öre/kWh. För kommuner med nedsatt skattesats sänks energiskatten med 0,1 öre/kWh från 19,4 öre/kWh till 19,3 öre/kWh.
Läs mer på Konsumenternas Energimarknadsbyrå ››
Justerade avtalsvillkor
Vi har gjort en mindre förändring i våra avtalsvillkor från årsskiftet. Det gäller endast lösenavgiften för de som väljer att bryta ett tidsbundet avtal i förtid. Ändringen är publicerad på vår hemsida
sedan november 2015. Till de nya avtalsvillkoren ››

God Jul & Gott Nytt År

Att vi har fått förtroendet att leverera el till många smarta svenskar gläder mig mycket. Vår Elmix är ett elavtal utöver det vanliga – inget slår en smart mix av fast och rörligt pris. Vi vill nu passa på att önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.
Nils-Gunnar From, VD Storuman Energi AB

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK