Säkra nästa vinter redan nu

Normalt sett är det under våren och sommaren som det är mest
gynnsamt att säkra priset inför den kommande vintern. Men redan nu har prisutvecklingen på terminspriserna gjort att det kan var läge att göra det redan nu. Man kan aldrig veta, men blir det lite nederbörd i vår och skralt med vatten i vattenmagasinen är det inte alls säkert att priserna blir lägre i sommar. Mitt tips är därför att säkra redan nu.

Jämfört med nu så var det i höstas var det 10 öre dyrare per kWh
att säkra priset för januari 2018. Det viktigaste är inte att jämföra
ören mellan olika elavtal. Att se till att säkra vinterpriserna vid rätt tillfälle ger dig mycket större besparingar. Och Elmixen är det enda elavtal som tillåter dig att själv välja tidpunkt.
 
Här i norr har vi fortfarande två härliga vintermånader framför oss. Och nu när jag har säkrat vinterpriserna för 2018 kan jag njuta av årets vinter i lugn och ro. 

Nils-Gunnar From, VD Storuman Energi AB

---

Terminspriserna varierar under året

Terminspriserna vid det tillfället du väljer att säkra priset avgör vilket elpris du får. Att säkra sitt pris för 2017 var billigast under våren 2016 och absolut dyrast i november.

Förläng din Elmix på Mina sidor

Mina sidor tecknar du enkelt om din Elmix eller säkrar upp med mer FastEffekt i din Elmix.

Håll koll på elmarknaden

Prenumerera på vår Marknadsrapport, kolla Elpriset Just Nu och  ta reda på om du kan spara pengar med Timmätning. Vi erbjuder många smarta tjänster på www.storumanenergi.se

---

Att elen blir dyrare på vintern och att elpriserna sjunker på sommaren det vet de flesta. Men många konsumenter är troligen inte medvetna om vilka stora skillnader det kan vara under ett och samma dygn. Med timmätning och smart elanvändning kan du spara mycket pengar.
Läs mer på www.storumanenergi.se ››